pilekroen

Anno 1887

instagram youtube

Generelt

Diverse praktiske informationer

Praktiske oplysninger

 

baren

Velkommen til Pilekroen

Ved bestilling:
Når De bestiller et festarrangement, betaler De samtidig kr. 50,- pr. kuvert i depositum, som fratrækkes regningen den dag festen afholdes. Øvrige bordbestilinger er ganske gratis og meget velkomne.
Antal gæster:
Ved selskaber vil man få den del af vores restaurant, som er velegnet til dette formål. Det endelige antal gæster skal restauranten gøres opmærksom på, senest ugen før afholdelsen af arrangementet. Dette antal er bindende, men vi vil meget gerne vide hvor mange der har sagt ja tak til at komme ugen før. De er velkommen til at ringe dagen før hvis der er færre eller flere, der skal deltage.
Pilekroen modtager selskaber op til 110 personer
Festen starter med en velkomstdrink(Hvis det ønskes). Under forret og hovedret serveres hvidvin og rødvin ubegrænset(Adlibitum menu). Til desserten serveres et dejligt glas dessertvin. Hovedretten er fadservering – dog serveres Colorado-steak på skærebræt, medmindre andet er aftalt… – og bydes 2 gange. Vi rådgiver gerne vore gæster ved sammensætning af selskabsmenu og har De specielle ønsker kan alt lade sig gøre, da man ikke behøver at holde sig inden for rammerne af denne hjemmeside. Det eneste De skal sørge for, er bordkort som vi meget gerne vil have dagen før festen, såfremt vi skal lægge dem på.
Musik:
Kender De en god musiker er De naturligvis velkommen til at medbringe ham/hende, men lad endelig være med at eksperimentere. Husk dog og aftale dette med vores bestyrer Milan. Vi kan naturligvis også formidle dette da vi råder over nogle dygtige musikere, som følger med i det sidste nye, og har speciale i musikken for “de unge på 40”. Betalingen afregnes direkte med musikeren. Ønsker De ikke levende musik er der mulighed at De spiller Deres egen Cd’er.
Vi ønsker Dem en god fest, enten De holder den her eller et andet sted.
 
lounge

Tak for Deres interesse
 
Med venlig hilsen
Restaurant Pilekroen