Aftenmenu

  • Forretter
  • Oksecarpaccio med trøffelolie, parmesanflager og kapers
    89,-
  • Dagens suppe med italiensk brød & øko. smør
    59,-
  • Ferskrøget norsk laks med frisk cremet baby spinat
    77,-
  • Rejecocktail lavet på traditionel vis
    69,-
  • Hvidløgsbrød - med frisk tomat, hvidløg og chedder
    39,-
  • Salatbord
    59,-
  • - Som tilbehør til menuer
    39,-
  •  
  • Hovedretter
  • Argentinsk Entrecote 600G - deles af 2 personer eller tag udfordringen op selv
    625,-
  • Black Angus Steak 300G - USA’s saftig kvalitetsudskæring af mørt oksekød
    255,-

    +100G ekstra : 39,- 

  • Argentinsk Ribeye Steak 200G - med sæsonens garniture
    175,-

    Steak på 400G : 275,- 

  • Angus burger 250G - med cheddar, bløde løg, ketchup, grønt inkl. pommes
    149,-
  • Stor peberhakkebøf 250G - med sæsonens garniture
    135,-
  • Wienerschnitzel - med smør sauce, grønne ærter, kartofler og bacon
    189,-
  • Grillet Pariser bøf 250G - med alt det traditionelle (Mandag-onsdag 99,-)
    149,-
  • Ugens fisk - efter køkkenchefens valg
    200,-
  • Ovnstegt flæsk - med hvide kartofler og persillesovs (Mandag til onsdag 99,-)
    139,-
  • Vegetarret
    Spørg tjeneren
  •  
  •  
  • Tilbehør
  • .
    .

    Ovnstegte kartofler
    Pommes Rösti 
    Steak House Pommes 
    Sweet potatoe fries

    15,-
    15,-
    12,-
    20,-
     

    Bearnaise sauce
    Smør sauce
    Madagascar peber sauce
    Hvid sauce

    15,-
    15,-
    19,-
    15,-

    Salatbord
    Valnøddesalat

    39,-
    49,-
     

    Rødbeder i tern
    Sennep grov

    10,-
    10,-

     

  • Desserter
  • Chocolate fudge - med bær og karamelsauce
    75,-
  • Coupe Danmark - med peanuts og chokoladesauce
    59,-
  • Lun æbletærte - med chokoladesauce
    69,-
  • Pandekager - med chokoladesauce
    69,-
  • Vores is er lavet af bourbon vanilje, flødeis af højeste kvalitet.