“Alle veje fører til Pilekroen”

Sådan lyder et af stamgæsternes mundheld om en restaurant, der har kørt i over 100 år.

Restaurant Pilekroen

“Alle veje fører til Pilekroen”
Sådan lyder et af stamgæsternes mundheld om en restaurant, der har kørt i over 100 år.

Pilekroen – mødestedet ved Søndermarken
Restauranten er kendt for at være et sted, hvor Frederiksberg-borgere har hængt ud gennem tiderne. Vores ældste stamgæst er jo over 90 år gammel, og at se ham og de andre gæster glade, er en del af fornøjelsen ved at drive restaurant. Man véd det er lykkes, når der kommer håndlavede takkekort og julekort fra hele verdenen,” konstaterer han stolt og fortsætter: “Men det er også hårdt og tidskrævende arbejde, hvor man skal have is i maven.

Menuen på Pilekroen er typisk dansk med et par stolte klassikere, som mange gæster kommer langvejs fra for at få. Pariserbøffen er mange helt pjattet med, det var Brøndbys fodboldhold, der sagde i en avis, at Pariserbøffen på Pilekroen er deres livret”. Wienerschnitzelen er også kendt, og så har Pilekroen Danmarks største salatbord.
Folk kommer igen og igen på grund af den meget personlige og gæstfrie betjening.

Køkkenchefen, der hedder Allan: “Januar og februar er tit tur og arangementer for ældresagen og foreninger, hvor menuer disse dage er typisk dansk husmanskost. Og igen normalt fra maj måned er er tid til konfirmationer, bryllupper osv..

personale 

Stedet her går jo 136 år tilbage i tiden, og nogen af vores stamkunder har holdt deres egen dåbsfest her. I 60′erne og 70′erne kom Dirch Passer og Oswald Helmuth forbi hver aften efter deres optræden på ABC-teatret, og de havde deres eget stambord, bord 8, som vi kalder bodegabordet”.

Det er tit sket, at stamgæster venter i flere timer, hvis de har set at Bodegabordet er taget – også selvom der er andre borde ledige.” Men så sørge vi godt for dem imens!

Pga. den meget personlige & gode service vi yder vores kunder er der mange gæster der spørger om der er kommet "nye" ejer, men fakta er at det har været den samme ejer i flere år nu.

Pilekroen har i forbindelse med ny ejer i 2009 fået en gennemgribende renovering af både selve restauranten og køkkenet, dog er stilen for kroen bevaret. Bl.a. med ny renoveret toiletter, møblement osv., som vores stamkunder også har bemærket.

Derudover har pilekroen i 2013 fået nyt selskabslokale, lokalet er indrettet med respekt for den gamle kro og stilen er renæssance, se evt. under "fanen" SELSKABSLOKALER. Lokalet har fået stor omtale bl.a. i magasinet Festguiden. Projektet har varet over to år.

I Pilekroen…
Er der også mange bookinger til konfirmationer, bryllupper, barnedåb – alle slags fester og familiebegivenheder.

Lokalerne er hyggelige og har en perfekt størrelse til at alle føler sig mere end hjemme!